Українка поскаржилася на Ощадбанк. За її словами, фінустанова списувала у неї гроші, передає портал gsminfo.

За словами клієнтки, два роки тому вона поповнила картку на тисячу гривень. Кошти вона не чіпала, а залишила їх на чорний день. Через два роки вона зайшла на Особистий кабінет, щоб поміняти пін-код і побачила, що коштів немає. Виявляється, щомісяця з її картки без відома списували 100 гривень. При цьому клієнтка скаржиться, що ніхто її про це не попереджав.

Ніяких повідомлень або дзвінків не було. Жінка зателефонувала в колцентр, щоб зрозуміти, що сталося. В результаті їй сказали, що це її вина, тому що потрібно було частіше входити в Особистий кабінет.

Ощадбанк, фото: znaj.ua
Ощадбанк, фото: znaj.ua

За словами колишньої клієнтки, якщо рік не користуватися грошима на карту Ощадбанку, то після цього за кожен день будуть списуватися по 100 гривень за місяць.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У підсумку Українка розірвала угоду з Ощадбанком і закрила карту. Вона закликала всіх користувачів уважніше стежити за засобами.

Також Знай писав, майже як у поганому сні: дніпрянин втік від дружини і прокинувся від спроби пограбування. Крадіжка автомобільних коліс-явище досить поширене в нашій країні, і Дніпро - не виняток

Раніше повідомляв Знай, шахраї вкрали з банку 35 млн $, підробивши голос директора: у фінустанові навіть нічого не запідозрили. Аферисти вкрали з банку $ 35 млн, підробивши голос директора.