25-річна Ксенія після зради і залежності кинула шикарне життя і поїхала в Арктику з собакою: "Звірі серед людей".

Вона подорожує з собакою вже 9 місяців і зараз знаходиться в Арктиці. Ксенія ділиться кожним моментом свого тріпу і стверджує, що в будинку на колесах нітрохи не гірше жити, ніж в комфортабельній квартирі. Вона жила на безлюдному острові, в горах, а зараз вона в пошуку північного сяйва. Дівчина у відео зізнавалася, що була залежна від наркотиків 8 років, в 2019 році її затягли в машину чоловіки і побили, і саме тому їй нічого не страшно.

Ксюша вже 9 місяців подорожує з собакою в будинку на колесах
Ксюша вже 9 місяців подорожує з собакою в будинку на колесах

Ломаченко-Коммі: другий бій Васі в 2021 на шляху до своїх поясів - Камбососу потрібно приготуватися

2 грудня 2021 року, Василь Ломаченко проведе свій другий поєдинок за останні півроку. Спочатку українець здолав Масейоші Накатані, а зараз прийшов до "Термінатора" Річарда Коммі за право боксувати за чемпіонські титули. Поєдинок відбудеться в Нью-Йорку, на знаменитій арені "Madison Square Garden", в ніч на неділю.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Ломаченко-Коммі, фото: Instagram
Ломаченко-Коммі, фото: Instagram

Анна Неплях на репетиції конкурсу "Міс Всесвіт" змусила українців реготати: "Бахнула горілочки"

У п'ятницю, 10 грудня відбулася головна репетиція конкурсу краси "Міс Всесвіт". На ньому переможниця конкурсу" Міс Україна Всесвіт-2021 " Анна Неплях з'явилася відразу в декількох нарядах.

У мережі ж неоднозначно відреагували на Анну Неплях на репетиції конкурсу. Адже деяким здалося, що дівчина занадто голосно кричала на вітанні.

Ревнощі або домашня пригода? Українка в пориві люті шваброю погубила 80-річну свекруху

З Хмельницької області прийшли вельми сумні новини. В одному з селищ Шепетівського району під час побутової сварки жінка вбила свою стару свекруху. За інформацією поліції, жінка в пориві люті схопила в руки твердий предмет і забила 80-річну українку до смерті.

Авто поліції, скріншот: YouTube
Авто поліції, скріншот: YouTube

Студенти просять у Зеленського знизити ціну життя в гуртожитках: умови жахливі, а платити 800 грн

На офіційному сайті Президента України, яким зараз виступає Володимир Зеленський, 9 грудня з'явилася нова петиція, в якій йдеться про прохання скасувати рішення, стосовно оплати за гуртожиток у розмірі 40% від стипендії.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський