На Youtube-каналі під назвою "Roma Urraco" було опубліковано відео з класичною "шісткою" з невеликим пробігом.

Цей автомобіль був відображений після розтину закритого гаража, так званої-капсули часу з ВАЗ-2106 "Жигулі" всередині. Пройшли довгі роки з кінця виробництва цієї моделі, тому вона щорічно набуває все більшу і більшу цінність для автолюбителів. Однак є ще в світі екземпляри, відмінно збереглися і мають велику вартість серед колекціонерів і фанатів радянської техніки. Про це повідомляє видання Hyser.

ВАЗ-2103, фото: Авто
ВАЗ-2103, фото: Авто

У знайденому ВАЗ-2106 зовсім невеликий пробіг - десь 30 тисяч кілометрів всього. При цьому, саме цей - одна з перших випущених "шісток", так як на задньому склі позначено, що це 79 модель. Зберігся автомобіль не дуже, десь видніється іржа - при відкритті гаража "Жигулі" були покриті великим шаром пилу. Але цінності цього авто все одно не віднімати.

ВАЗ-2106, скріншот: Youtube
ВАЗ-2106, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Зроби двогодинну версію по відкриванню замку", "Обожнюю відео про капсули часу. Цікаво було б послухати, чому вона стільки часу простояла", "Ну станом, як ніби проїхала всі 150 тисяч кілометрів", "Просаджені і потерті сидіння відразу дають зрозуміти, що машина проїхала всього тридцять тисяч кілометрів", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, українцям показали найрідкіснішу модель ВАЗ "Жигулі": стильний музейний експонат

Як повідомляв "Знай.ua", Запорожець, який був "сліпим" 30 років: на світ витягли авто часів СРСР, що не бачило доріг

Знай.ua писав, в Україні збираються відреставрувати унікальний ЗАЗ "Перспектива": зробили всього 3 на весь світ