Оля Полякова вперше розповіла, як над нею поглумився відомий продюсер: "Дупло прийшло співати"

У новій серії "Дорослих дівчаток" Полякова розповіла Єфросиніній про неприємний випадок, який стався з нею в Монако, На дні народження знайомого. Співачка вирішила заспівати для всіх присутніх, як раптом відомий російський композитор і продюсер Ігор Крутий схопився з місця разом з дружиною і покинув Захід.

"Вадик мій каже йому: "Залишайтеся, зараз моя Оля співатиме!". А він сказав, що йому нічого слухати, адже співатиме якась дівчина без голосу, та й пішов собі", - розповіла артистка.

Скрін, Instagram Полякова
Скрін, Instagram Полякова

Українським студентам хочуть підвищити стипендію до 6500 гривень: Ірина Верещук назвала список везунчиків

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зараз студенти денної форми навчання вищих навчальних закладів, учні в академіях, університетах та інститутах за спеціалізацією бакалавр, магістр та аспірант щомісяця отримують 2000 грн. Особам, які отримують підвищену стипендію, у 2022 році передбачено нарахування – 2550 грн.

Студенти коледжів і технікумів денної форми навчання отримують щомісячну допомогу в розмірі 1510 грн. Підвищена стипендія становить 1930 грн.

Студенти, фото: Знай.uа
Студенти, фото: Знай.uа

"Холостячка" Злата Огнєвіч заявила про нові правила перед пост-шоу: "Давно відмовилася..."

У п'ятницю, 10 грудня 2021 року, на телеканалі СТБ відбудеться пост-шоу "Життя після проекту", в ході якого ми дізнаємося, чи залишилася виконавиця з Андрієм Задворним. А зараз Злата вирішила поділитися інформацією про те, що давненько не використовує готівкові кошти і використовує тільки банківську карту. Бо вона любить чіткість і порядок.

"Безготівкове поле дозволяє досягти практично 100% прозорості всіх операцій. І дуже зручно, що зараз майже всі такі фінансові операції можна робити на ходу - просто через мобільний додаток, це економить багато часу", - зазначила Злата Огневич.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Alyona Alyona показала себе у ванній, навіть шторку відсунула - Анатолій Анатоліч "закохався" відразу

У четвер артистка вперше і офіційно показала свого хлопця Дениса, про якого сказала дуже багато ніжних і ласкавих слів. А в п'ятницю, 10 грудня 2021 року, на просторах інтернету з'явився її новий альбом під назвою "LAVA", який складається з семи композицій.

"Чим більших досягаєш висот, тим більше уваги від усіх до тебе прикуто. Увага завжди ділиться на позитивне і негативне. Позитивна увага-люди тебе підтримують, надихаються тобою, пишаються досягненнями. Негативна увага - люди риються в твоїй білизні, спростовують твої досягнення і критикують все підряд", - заявляє Alyona Alyona.

Alyona Alyona, Фото Instagram
Alyona Alyona, Фото Instagram

Олена Зеленська показала, як виживати українцям, постраждалим від домашнього насильства: "Шанс на нове життя"

Вона поділилася інформацією про те, де можна спробувати смачні авторські солодощі, замовити одяг, зробити фотосесію та інше. Йдеться про ярмарок "Ключ до свободи", який хоч і виглядає, як звичайний передріздвяний ярмарок, але містить у собі щось більше.

"Вона представляє товари і послуги соціальних підприємств, які працевлаштовують постраждалих від домашнього насильства. Ця можливість працювати або навіть перевчитися на нову спеціальність, надана кар'єрним хабом "розірви коло" вже допомогла почати нове життя понад 180 людям. Частину свого прибутку вони тепер направляють на допомогу іншим - на протидію і запобігання домашньому насильству в своїх містах", - заявляє Олена Зеленська.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram