У суботу, 11 грудня, на більшій частині території України буде сонячна і суха погода. Значні опади очікуються в північних, а також місцями центральних і західних областях. При цьому температура повітря прогнозується комфортною, але освіжаючою.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +2 до +8 градусів, вночі температура триматиметься в межах від -1 до +8 градусів.

У центральних областях температура вдень від +5 до +8 градусів, вночі – від +6 до +8 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +4 до +8 градусів, а вночі – від +3 до +8.

У східних регіонах – вдень від +3 до +9, вночі – від +1 до +8. На півдні температура повітря - від +10 до +13 градусів вдень, нічна – до +11 градусів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Народний прогноз погоди на 9 грудня в Україні

11 грудня вшановується пам’ять трьох святих — Василя, Стефана, Григорія. Наші предки за цим днем передвіщали погоду на майбутнє літо: якщо сухо і холодно цього дня – на спекотне літо, а якщо день теплий — на холодне літо. Також звертали увагу на сніг: якщо він випав цієї ночі, то буде лежати, а якщо вдень — не затримається. У минулі часи була традиція 11 грудня слухати воду в криницях: якщо чути плескіт, значить і гроші будуть водитися.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною