Стало відомо про те, якою буде погода в Україні на цих вихідних. За словами синоптика на вулиці запахне навесні, незважаючи на те, що зима тільки почалася.

Про це стало відомо завдяки синоптику Наталці Діденко, яка регулярно радує українців прогнозом погоди на найближчий час.

Завершення тижня в Україні нагадає про весну, яка настане ще не зовсім скоро. З 10 по 12 грудня в південній частині країни стовпчики термометрів піднімуться до 15 градусів тепла, а в Криму і зовсім, ще тепліше.

Київ, фото: Знай.uа
Київ, фото: Знай.uа

При цьому, радіти сильно не варто, так як такі високі температури в холодну пору року дезорієнтує тварин і рослини, що в майбутньому може сильно вплинути на їх життєдіяльність.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Київ, фото: Знай.uа
Київ, фото: Знай.uа

Наприкінці тижня в більшості областей вітер дійде до штормових значень, і Україна опиниться між активною циклонічною депресією з декількома центрами низького атмосферного тиску на Заході і півдні і потужним антициклоном на північному сході.

Під час штормового вітру не рекомендується ходити під будинками, і не залишати на балконі легких речей. Водіям потрібно акуратно вибирати місце для парковці, і уважно стежити за ситуацією на дорозі.

Найхолоднішою частиною країни стане Захід. Там можуть бути невеликі мінуси температурні, а також ожеледь.

Денна температура повітря в більшості областей країни залишиться в межах + 4 + 9 градусів тепла, але вітер буде порушувати ідилію.

Київ засипало снігом, фото: Знай.uа
Київ засипало снігом, фото: Знай.uа

Похолодання прийде вже з понеділка, 13 Грудня, тому на вихідних найкраще не сидіти вдома, а влаштувати невелику прогулянку, так як найближчим часом потеплінь не передбачається.

Нагадаємо, що зима послабить свою хватку вже 2 грудня: в Україну прийде потепління, але зі снігом

Раніше повідомлялося, що еодоглядне потепління і вітер, що збиває з ніг: українців попередили про мінливу погоду

Також, в Україну рветься різке похолодання-зимові морози прийдуть з дощем і вітром: погода на початок тижня