Понад 600 дітей з малозабезпечених сімей отримають грошову допомогу на підготовку до навчального року.

Про це розповіли на сторінці Мінсоцполітики у фейсбук.

Так, стало відомо, що незабаром ще 646 дітей з багатодітних малозабезпечених сімей отримають одноразову грошову допомогу. Ці гроші підуть на підготовку до навчального року.
На засіданні Уряду вже прийняли відповідне рішення щодо внесення зміни до пункту 7 Порядку виплати одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року.

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

Зокрема тепер надано право на отримання грошової допомоги на 646 дітей сімʼям, які мали на неї право, проте не отримали з поважних причин.

"Відповідно до Порядку виплати одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 04.08.2021 № 803 „Деякі питання соціальної підтримки багатодітних малозабезпечених сімей”, право на отримання одноразової грошової допомоги мають багатодітні сім’ї, які станом на 01.08 2021 були одержувачами державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям", - зазначили у Мінсоцполітики.

Нагадаємо, в Україні створять нову "дитячу" Держслужбу: жорстка перевірка аліментів та умов у школах – чого чекати

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше Знай писав, тисячам українців повернули майже 600 мільйонів зарплати: "З рахунків боржників". Зарплати тисяч українців осіли на рахунках працедавців, 600 мільйонів стягнули силою

Також Знай повідомляв, боржникам по аліментах нагадали про нові суми: до 23-х років включно і 2600 грн щомісяця