У соціальній мережі розмістили дуже цікавий пост, який присвячений рідкісному і унікальному автомобілю DeLorean DMC-12. Даний екземпляр можна побачити у всій красі незважаючи на те, що він буквально заморожений.

Відповідний пост розмістили на сторінці "drive.luxury" в Instagram.

"Головний герой фільму "Назад в майбутнє" - DeLorean DMC - 12 крилатий суперкар 80-х випускався з 1981 по 1983 р, в Україні всього 2 таких автомобіля! Підписуйтесь: @drive.luxury", - підписали публікацію в соціальній мережі.

Численна публіка, яка спостерігає за публікаціями, присвячені автомобілям, не змогла приховати свого захоплення. Фанати автомобілів просто прийшли в захват, коли побачили такий рідкісний екземпляр. Ходять чутки, що автомобілів DeLorean DMC-12 дуже мало і один з них був зображений на камеру. Люди не пройшли повз і написали дуже багато коментарів під постом.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

DMC
DMC

"Їх же було випущено тисячі штук всього. А після фільму всі стали на них полювати, але на завод було пізно звертатися, тому моментально злетіли в ціні. Нагадує історію з битком зараз...", "внатуре оригінал?", "Знайшов час коли на ньому виїхати...", "Так, це авто з Чернівців, яке ще знімали в рекламі провайдера Інтелект. Власне до Буковелю вони його й привезли на конференцію УКОЗ (Українська конференція операторів зв'язку), яка якраз проходила в Редісоні. Можна в них в інсті про це побачити", - пишуть відгуки захоплені автолюбителі.

Коментарі на пост зі сторінки "drive.luxuri" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "drive.luxuri" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "drive.luxuri" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "drive.luxuri" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у Польщі знайшли унікальну Волгу.

Нагадаємо, що у мережі показали унікальний Запорожець.