Курка "врятувала" чоловіка під час навколосвітньої подорожі човном: "Якби не вона..."

Гірек Суде, фото: Instagram
Гірек Суде, фото: Instagram

Француз Гірек Суде ще у 2014 році, будучи 21-річним хлопцем, відправився в дорогу на іржавому 30-футовому парусному човні. Тоді він не мав великого досвіду в плаванні і не володів обладнанням для зв'язку. Гірек був абсолютно один на борту, поки не зустрів червону курку з Род-Айленда, яка була названа Монік.

Гірек Суде, фото: Instagram
Гірек Суде, фото: Instagram

Їй вдалося стати його довіреною особою і найкращим другом під час 5-річної навколосвітньої подорожі.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Надю Дорофєєву спіймали за фліртом з Єгором Крідом - плакала від щастя: "Так, малюче"

Надя Дорофєєва, скріншот
Надя Дорофєєва, скріншот

На одному з шоу співачці Наді Дорофєєвій запропонували зателефонувати Єгору Кріду. Однак, вона вагалася, адже не була впевнена чи візьме він слухавку. Однак, Надя все ж наважилася та зателефонувала. На її подив російський виконавець одразу ж впізнав її.

Надя Дорофєєва, скріншот
Надя Дорофєєва, скріншот

Арсен Мірзоян набрид? Тоня Матвієнко дала неоднозначний натяк іншому чоловікові: "Йду до тебе"

Тоня Матвієнко, фото з Instagram
Тоня Матвієнко, фото з Instagram

Антоніна Матвієнко розмістила кумедний відеоролик в Insta Stories і показала невеликий фрагмент із закулісся урочистого заходу "Музична платформа" з нагоди нагородження артистів телеканалом "Україна".

У кадрі співачка впевнено крокує коридором і заявляє про те, що вона вже прямує до свого партнера. Але, не до чоловіка Арсена Мірзояна, як багато хто міг подумати.

Прогноз погоди на грудень: дощі, теплі рекорди і сильний вітер

Погода, зима - фото Знай.ua
Погода, зима - фото Знай.ua


Експерти повідомляють, що майже половина поточного кліматичного року була досить незвичною.

Впродовж 5 місяців цього року температура виявилася нижче кліматичної норми – зокрема, у: лютому, квітні, травні, вересні і жовтні. Такого не було вже давно і кілька останніх десятиліть температура стабільно зростала, а середньорічний показник, як правило, був вище норми.

Радіодиктант-2021 без помилок змогла написати лише одна людина: українцям показали результати

У четвер, 9 грудня, в ефірі програми "Сьогодні. Вдень" на Українському радіо член правління "Суспільного" Дмитро Хоркін, відповідальний за платформу радіо, оголосив імена переможців радіодиктанту національної єдності 2021 року.

Скріншот з відео
Скріншот з відео

Цього року переможницею стала Галина Шура - мешканка села Комарове Волинської області. У диктанті вона не допустила жодної помилки.