Митрополит Епіфаній дав пораду владі, як побороти корупцію за допомогою головної "зброї": "Не те лікують"

Митрополит Епіфаній частенько спілкується з українцями на різні дуже важливі теми і сьогоднішня публікація не виняток. Цього разу він торкнувся того, що не відпускає весь світ вже другий рік поспіль - пандемію коронавірусу (COVID-19). Але зазначив, що є хвороба, яка вбиває людство набагато сильніше. Вона робить це довше за часом, повільніше, але набагато підступніше-це корупція.

Митрополит Епіфаній, фото: Facebook
Митрополит Епіфаній, фото: Facebook

Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться"

Відома українська співачка, постійна гостя багатьох розважальних телепрограм в якості ведучої і судді Тіна Кароль несподівано роздяглася. Було помітно, що для неї це був справжній "сюрприз". Наші читачі пам'ятають, що Тіна разом з відомим репером Потапом вела популярне шоу "Ліпсінк батл". В ефірі цього шоу і стався конфуз.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Тіна Кароль, скріншот: YouTube
Тіна Кароль, скріншот: YouTube

Фагот з ТНМК назвав популярне шоу "єб*я з зірками" і згадав, кому збирався врізати на сцені: "Хотів від***ть"

Фронтмен українського гурту ТНМК Фагот (Олег Михайлюта) дав відверте інтерв'ю, в якому детально розповів про проблеми зі здоров'ям, а також розкритикував шоу "Танці з зірками" в якому сам брав участь. Причина негативного ставлення до проекту "Танці з зірками" задоволена проста. Йому не сподобалося, що продюсери шоу намагалися вигадувати скандали, і вичавлювати з зірок шок-сенсацію, якої по суті і немає.

Фагот, фото: Instagram
Фагот, фото: Instagram

Володимир Зеленський назвав улюблені страви, і це не шаурма - "Раз на півроку..."

На сторінці в соціальній мережі "ТікТок" глави держави Володимира Зеленського з'явилося нове повідомлення, присвячене його кулінарним уподобанням. Президент на борту особистого літака розповів, які страви йому найбільше подобається, особливо з української та італійської кухні.

Скрін, Instagram Зеленський і шашлик
Скрін, Instagram Зеленський і шашлик

Мішина зустріла свого "краша" на "Україна має талант": танцює на пілоні так, що Еллерту залишається заздрити

У новому випуску шоу "Україна має талант" глядачів та експертів здивував 31-річний чоловік, який вирішив перемогти гравітацію на пілоні. Ксенія Мішина не змогла стримати емоцій. Дмитро Політов є одним з найвідоміших пілоністів-танцівників в Україні, і займається цим протягом останніх десяти років.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram