У Російській Федерації 30-річна сибірячка, яка працювала в банку, пішла з дому і пропала.

Паралельно цій події, в банку, де вона і працювала касиром, пропала велика сума грошей - 23 мільйони рублів, які вона вкрала і зникла. Але ж її родичі занепокоїлися і подали заяву в розшук. У кредитній організації під час ревізії виявили надостачу в кількості понад 49 тисяч доларів і стільки ж тисяч євро, які жінка поклала в коробку. Після крадіжки вона навіть погрожувала чоловікові самогубством.

Людина біля банкомату, фото: Знай.ua
Людина біля банкомату, фото: Знай.ua

Вона залишила після себе прощальну записку, завдяки якій можна припустити, що її шантажували.

"Пропала людина - Григор'єва Анна (30 років). Місто Ачинськ, Красноярський край. Обставини: в ніч з 06.12.2021 р на 07.12.2021 р після 03-00 год пішла з дому. Прикмети: зріст 160 сантиметрів, щільної статури, світле волосся, стрижка "каре". Особливі прикмети: праве око - зеленого кольору, лівий - коричневий, шрам під лівою бровою. Була одягнена: чорна матерчата подовжена куртка. З собою: паспорт, ключі від будинку", - йдеться в повідомленні про зникнення.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Касирка вкрала мільйони, фото: Telegram
Касирка вкрала мільйони, фото: Telegram

Касирка вкрала мільйони, фото: Telegram
Касирка вкрала мільйони, фото: Telegram

Нагадаємо, з карток "Приватбанку" в українців пропадає по 15 тисяч гривень - навіть з тих, де немає кредиту: "У будь-який момент..."

Як повідомляв "Знай.ua", "Охорона, скасування": чи має право охоронець проводити обшук покупців?

Знай.ua писав, "Не знайшов штанів": українець звинуватив працівників Нової пошти в крадіжці з посилок