Ну ось і прийшов час поговорити про те, як жінок "ущемляють" на робочому місці. Цього разу до нас потрапила історія дівчини, співробітниці магазину автозапчастин Янсу. Мешканка Мельбурна щодня стикається з дуже неприємними речами.

З дівчиною регулярно спілкуютья клієнти-чоловіки. Все найсумніше відбувається, коли вони запитують про автомобілі по телефону. Янсу вирішила все розповісти у відео в мережі TikTok, її ролик швидко завірусився.

У TikTok вона відтворила розмову, яку вона мала з чоловіком, він попросив її зателефонувати одному з її колег-чоловіків, тому що він припускав, що вона нічого не знає про автомобілі.

Працівниця автосервісу Янсу, скріншот: YouTube
Працівниця автосервісу Янсу, скріншот: YouTube

"Іноді я сміюся, іноді думаю про те, щоб кинути свічку запалювання у вікно", — сказала вона.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На відео видно, як Янсу відповідає на телефонні запитання в офісі магазину, коли вона відповіла на дзвінок людини, яка сказала, що йому потрібно "щось" для його машини.

"Чудово. Що тобі треба?", - відповіла Янсу, на що чоловік заявив: "Слухай, вибач, я не думаю, що ти знаєш про це, якщо чесно".

Автолюбитель Янсу люб'язно запропонувала свою допомогу, сказавши: "Все в порядку, думаю, я можу вам допомогти". Але відмовившись говорити з нею, він просто відповів: "Ні, я просто поговорю з одним з хлопців".

Потім Янсу низьким чоловічим голосом запитала покупця, що йому потрібно, на що той відповів: "Гей, братан, у тебе є чим помити мою машину?". Янсу, просто прикинулася співробітником-чоловіком, відповіла: "Так, братан, у нас є автомийка".

Розповідаючи про свої зустрічі в соціальних мережах, Янсу сказала, що хоче відстоювати гендерну рівність: "Ваша стать не визначає ваш набір навичок, і це працює в обох напрямках".

Її відео під назвою "Якщо ви дівчина, яка працює в магазині автозапчастин" вже встигло зібрати понад 8 млн переглядів. З коментарів може стати зрозуміло, що багато жінок, які працюють в галузях, де переважають чоловіки, пережили схожі зустрічі.

Раніше повідомляли, інструкція по зберіганню продуктів в холодильнику: куди класти овочі, фрукти, м'ясо і яйця, щоб вони довше залишалися свіжими.

Як повідомляв Знай.uа, жінка отримала 64% опіків тіла через ревнощі і пережила десятки операцій: "Я згоріла живцем...".

Знай.uа писав, "Це було важко": жінка, яка народилася без матки, стала мамою-рекордсменкою... двічі.