Відому українську акторку Римму Зюбіну обурив «сервіс», який їй нав’язали від «Ощадбанку» і через який вона втратила свої кошти. Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Facebook, де вона регулярно розповідає шанувальникам про все, що з нею відбувається.

За її словами, кілька років тому вона поклала на картку «Ощадбанку» певну суму, щоб мати її на «чорний день». Вона сподівалася, що зможе скористатися грошима в будь-яку мить, однак виявилося, що на рахунку – порожньо.

Римма Зюбіна, фото: Facebook
Римма Зюбіна, фото: Facebook

«І от кладеш два роки тому якусь тисячу гривень на карточку Ощадбанку. Навмисно не чіпаєш її, не користуєшся, аби були ці гроші на якийсь там день. Ні, чорний день не настав, просто зайшла сьогодні, замінити пінкод на карті. І мені повідомляють, що так як я не користувалась рік, після цього щомісяця з моєї картки знімається по 100 грн», - розповіла Зюбіна.

Акторка обурилася, що їй не надійшло з цього приводу жодних смс, повідомлень, дзвінків від менеджерів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

«Це сьогодні, коли інші Банки по іншому ставляться до своїх клієнтів. Не кредитні, а мої ж гроші списано... Розірвала всі стосунки з «Ощадбанком», зателефонувала в кол-центр і почула, що я сама і винна, бо сама мала дивитися в особистому кабінеті що там і як у мене. Тому всім раджу не відкладати нікуди нічого, ваше завтра - це вже сьогодні! Тільки не треба мені в коменти писати, що для когось це лише один обід в ресторані», - додала вона.

Ощадбанк, фото: znaj.ua
Ощадбанк, фото: znaj.ua

У коментарях пишуть, що теж доводилося зустрічатися з подібним «сервісом».

«В мене так було з іншим банком, просто не користувалася карткою, і знімали гроші без попереджень. За два роки борг 2500 грн виплатила. Після цього завжди закриваю усі картки особисто в банку, і беру довідку, що картка закрита. Це особливо важливо для кредитних карток», - скаржаться люди.