Перша леді України Олена Зеленська поспілкувалася зі студентами Київської школи економіки. Після зустрічі вона зізналася, що це поколонні, яке принесе країні зміни.
Про це Олена Зеленська написала на свої особистій сторінці у соціальній мережі Instagram, поділившись кадрами з зустрічі.
У середу, 8 грудня Олена Зеленська зустрілася зі студентами Київської школи економіки. Під час зустрічі вони обговорили різноманітні питання стосовно розвитку України. Перша леді буда сильно здивована думками та розумом студентів та зазначила, що саме це покоління зможе принести зміни країні.

Фото зі сторінки Олени Зеленської
Фото зі сторінки Олени Зеленської

"Є такий англійський вислів "change makers". Його можна перекласти як "творці змін". Саме таких побачила сьогодні. Молоді люди – студенти KSE, Київської школи економіки запросили на спілкування. І вразили відкритістю, знаннями й жагою до них, умінням ставити питання й шукати відповіді. Вірю: це справді покоління, яке принесе країні зміни на краще", - зазначила вона.

Фото зі сторінки Олени Зеленської
Фото зі сторінки Олени Зеленської

На зустріч зі студентами київської школи економіки Олена Зеленська обрала досить стриманий, але стильний образ. Вона одягла чорні штани, та жовтий светр, доповнивши все туфлями на підборах.

Фото зі сторінки Олени Зеленської
Фото зі сторінки Олени Зеленської

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще