Луцькі дорожники викликали масу запитань у водіїв і мера міста через виконання своєї роботи в той час, поки на вулиці йшов снігопад.

У понеділок, 6 грудня, декілька небайдужих жителів міста Луцька в соцмережі Facebook опублікували відео, на якому можна помітити, що дорожні бригади укладали асфальт під час пристойного снігопаду. Кадри зафіксували повз проїжджаючі водії в районі Братського мосту, де і проводилися ремонтні роботи.

Дорожники кладуть асфальт у снігопад, "Україна в шоці"
Дорожники кладуть асфальт у снігопад, "Україна в шоці"

Реакція мера міста Ігоря Поліщука була блискавичною. Наступного дня, 7 грудня, під час оперативної наради він заявив, що підрядника оштрафують на 200 тис.грн. За словами міського голови, асфальт, який клали під час снігопаду, перекладуть за гроші підрядника. Зазначається, що роботи були проведені без узгодження з ДЖКХ на свій розсуд.

"Я забороняю вам платити хоча б копійку за всі роботи, які були за вчорашній день зроблені цим підрядником. Більш того, при настанні сприятливих погодних умов все переробити, кожен сантиметр асфальту. Жоден сантиметр асфальту, який був покладений в таких погодних умовах, не може залишатися. За кошти підрядника все переробити", - заявив Ігор Поліщук.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Скріншот з Telegram-каналу
Скріншот з Telegram-каналу

Скріншот з Telegram-каналу
Скріншот з Telegram-каналу

Нагадаємо, "VIN-код, ДТП та пробіг": українським водіям радять готуватися до нових правил продажу та купівлі авто

Як повідомляв Знай.uа, "Що залишилося, те й поклали": чому в Харкові на дорогах "тане" новий асфальт

Також портал Знай.uа писав, що комунальники влаштували побоїще лопатами: "Ми чистимо у дворі, а ви з даху скидаєте"