Фахівці розповіли, де найзручніше зберігати шини. Про це повідомляє портал Dexpends.

Зима-час коли відбуваються серйозні ДТП, з цієї причини вкрай важливо підготуватися до цієї пори року, знизивши ризики. Є дуже багато параметрів, які слід враховувати при підготовці свого автомобіля до зими.

По-перше, слід придбати спеціальну гуму. Якщо ви пересуваєтеся по місту, то вам достатньо купити звичайні зимові шини, а для виїзду за місто - варто купити шиповану гуму. Однак разом з цим виникає питання: де зберігати залишилися шини?

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Раніше шини зберігали на балконі. Зараз цей метод відходить у минуле, оскільки це створює безліч супутніх проблем. Також є варіант гаража. Однак там їм загрожує контакт з вологою, який пошкоджує гуму.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Також існує ряд шиномонтажних і майстерні, які пропонують послуги Зберігання шин. Однак за це доведеться викласти певну суму. Проте вона досить символічна для господарів.

Раніше ми повідомляли, що українці відмовляються "годувати" страхові компанії. На офіційному сайті президента України, посаду якого зараз займає Володимир Зеленський, з'явилася чергова петіція. Чоловік просить розглянути звернення про скасування обов'язкового страхування "цивільної відповідальності наземних транспортних засобів".

Як раніше повідомляв Знай.uа: Дружина скандального майора Мельниченка сіла за кермо 80-тонної фури, щоб заробляти 6-12 тисяч доларів на місяць

Також Знай.uа писав: Ігор Тельбізов з "Укрексімбанку", що напав на журналістів, повернувся під овації співробітників :" з відстійної коробки"