На офіційному сайті президента України, посаду якого зараз займає Володимир Зеленський, з'явилася чергова петиція.

Автором-ініціатором виступив якийсь Щербаков Сергій Анатолійович, який опублікував прохання в четвер, 25 листопада 2021 року.

Українці, фото: Знай.ua
Українці, фото: Знай.ua

Чоловік просити розглянути звернення про скасування обов'язкового страхування "цивільної відповідальності наземних транспортних засобів". Він навіть вирішив аргументувати цю петицію.

За його словами, суми виплат зовсім не вистачає на ремонт авто після дорожньо-транспортної пригоди. Втрачається товарний вигляд і, згодом, зменшення ринкової вартості автомобіля. Тому доводиться здійснювати ремонт за власні кошти.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

"Навіщо обдирати людей? У моєму випадку-заниження страхової виплати в три рази, авто більше 20-ти років, але ринкова вартість становить 7000 у.е. Судитися з винуватцем і страховою? А винуватець застрахував себе, і за законом компенсацію збитку робить страхова компанія", - йдеться в тексті петиції.

ДТП у Харкові, фото Нацполіція
ДТП у Харкові, фото Нацполіція

Сергій Щербаков заявляє, що в результаті Страхова компанія виплачує невелику суму, якої ніяк не вистачає на ремонт через те, що автомобіль старий.

Петиція на сайті президента, скріншот: petition.president.gov.ua/
Петиція на сайті президента, скріншот: petition.president.gov.ua/

Нагадаємо, 7 днів вихідних для тисяч українців – від Кабміну вимагають офіційно затвердити новий робочий графік

Як повідомляв "Знай.ua", саппорт-аліменти: українцям запропонували прирівняти допомогу на дітей до середньої зарплати

Знай.ua писав, українці вимагають взяти під контроль ЖЕКи і керуючі компанії - "За невиконання - штраф"