Глава МВС Денис Монастирський назвав причини ДТП в Чернігівській області. Про це він повідомив на своїй офіційній Фейсбук-сторінці.

7 грудня на Чернігів-Грем'яч вантажівка зіткнулася на мікроавтобусі "Чернігів-Сосниця". Спочатку в ДСНС заявили про десять загиблих і сім постраждалих. Потім з'явилася інформація про одинадцяти загиблих і восьми травмованих. Згодом кількість загиблих збільшилася до тринадцяти, а постраждало шестеро людей.

Згодом ситуацію прокоментував глава МВС Денис Монастирський. Він повідомив, що причиною страшної трагедії стали дії водія вантажівки, який порушив правила.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"близько восьмої ранку водій вантажівки, порушивши правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення з маршрутним автобусом. В результаті аварії станом на цей час загинули тринадцять людей. Решта - у важкому стані", - повідомив він.

Раніше портал Znaj повідомляв, що Українка заявила про побиття таксистом через електронну сигарету. Подія трапилася у Кривому Розі. Дівчина опублікувала відеозапис, а також фотографію рентгена, які говорять про зламані пальці.

Як повідомляв " Знай.ua", він хотів нал, а вона безнал: у Києві водій таксі відзначився непристойною поведінкою

Знай.ІА писав, ведуча 1+1 Лідія Таран розповіла, як звичайні українці рятували її після ДТП: "Добрі люди передавали вогнегасники по рядах".одитель таксі, в якому вона поверталася додому, через погану видимість і відсутність обов'язкового знака аварійної зупинки вчасно не помітив аварію на дорозі.