Глава МВС Денис Монастирський назвав причини ДТП в Чернігівській області. Про це він повідомив на своїй офіційній Фейсбук-сторінці.

7 грудня на Чернігів-Грем'яч вантажівка зіткнулася на мікроавтобусі "Чернігів-Сосниця". Спочатку в ДСНС заявили про десять загиблих і сім постраждалих. Потім з'явилася інформація про одинадцяти загиблих і восьми травмованих. Згодом кількість загиблих збільшилася до тринадцяти, а постраждало шестеро людей.

Згодом ситуацію прокоментував глава МВС Денис Монастирський. Він повідомив, що причиною страшної трагедії стали дії водія вантажівки, який порушив правила.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

"близько восьмої ранку водій вантажівки, порушивши правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення з маршрутним автобусом. В результаті аварії станом на цей час загинули тринадцять людей. Решта - у важкому стані", - повідомив він.

Раніше портал Znaj повідомляв, що Українка заявила про побиття таксистом через електронну сигарету. Подія трапилася у Кривому Розі. Дівчина опублікувала відеозапис, а також фотографію рентгена, які говорять про зламані пальці.

Як повідомляв " Знай.ua", він хотів нал, а вона безнал: у Києві водій таксі відзначився непристойною поведінкою

Знай.ІА писав, ведуча 1+1 Лідія Таран розповіла, як звичайні українці рятували її після ДТП: "Добрі люди передавали вогнегасники по рядах".одитель таксі, в якому вона поверталася додому, через погану видимість і відсутність обов'язкового знака аварійної зупинки вчасно не помітив аварію на дорозі.