Українка повідомила, що була побита таксистом. Про це повідомляє телеграм-портал Чорний список.

Подія трапилася у Кривому Розі. Дівчина опублікувала відеозапис, а також фотографію рентгена, які говорять про зламані пальці.

"Сварка розгорілася через прохання дівчини закурити електронну сигарету в машині. В результаті водій таксі Недовіз дівчину до будинку, викинув з машини в бруд і почав виламувати їй пальці. На крики вибіг сусід, після чого таксист поїхав. Постраждала зняла побої. У неї переломи пальців на обох руках", - заявляє портал чорний список.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомила дівчина, вона попросила закурити електронну сигарету, на що він агресивно відповів і на чал розповідати про шкоду електронних сигарет. Українка повідомила, що попросила його стежити за дорогою, що підігріло конфлікт.

Водій, за словами Українки зупинив машину і зажадав від дівчини вийти з транспортного засобу. Коли вона попросила повернути частину грошей, то водій нібито вийшов з авто, викинув її, почав ламати пальці. У підсумку його злякав сусід.

З боку водія немає ніякої інформації.

Нагадаємо, українці зможуть отримати спадщину без всякої мороки: необхідні документи та алгоритм дій

Як повідомляв " Знай.ІА", від 30 до 50 тисяч гривень за гектар: де і як українці купують землю після скасування мораторію

Знай.ІА писав, без черг, місяців очікування і паперів: українцям показали, як отримати "прописку" за день.