У середу, 8 грудня, дощ зі снігом буквально атакують Україну. Опади очікуються протягом усього дня, невелике прояснення буде місцями в східних і західних областях. Нічна температура значно знизиться, вдень також буде досить прохолодно.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від 0 до -4 градусів, вночі температура триматиметься в межах від 0 до -6 градусів.

У центральних областях температура вдень від -1 до +9 градусів, вночі – від -2 до +6 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від -3 до +4 градусів, а вночі – від -4 до +2.

У східних регіонах – вдень від +6 до +10, вночі – від +3 до +7. На півдні температура повітря - від +7 до +11 градусів вдень, нічна – до +8 градусів.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Погода на 8 грудня, фото Укргідрометцентр
Погода на 8 грудня, фото Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 8 грудня в Україні

8 грудня вшановується пам’ять святого Климента, папи Римського. У народі цей день називається Климентовим: “У день святого Климента зима клин клином вибиває” — з цього часу настає пора сильних морозів: “Климент морозом у чоловіка сльозу гонить”; “Мороз насипав білих троянд”. На Климента боялись побачити в поселеннях польових мишей, оскільки їх наближення до будинків вказувало на холодну зиму.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною