Грудень 2021 року буде багатим на магнітні бурі, одна з них накриє Землю навіть у новорічну ніч.

Про це повідомляють "Новини.LIVE".
На останній місяць 2021 року припало чимало магнітних бур. Вже 3-го грудня очікується незначна активність. На кілька днів вона вщухне, але 9-13 грудня розростеться з новою силою. Зазначається, що пік активності припаде на 10 грудня, буря досягне 8 балів.

На магнітну бурю слід очікувати 19-22 грудня і пік припаде на день святого Миколая, 19 числа. Новий рік цьогоріч теж не видасться спокійним, адже 30-31 грудня прогнозується незначна, але все ж таки активність на Сонці.

Магнітні бурі, фото gettyimages
Магнітні бурі, фото gettyimages

Нагадаємо, аби полегшити вплив магнітних бур на організм, потрібно дотримуватися простих, але ефективних правил. Перш за все потрібно відмовитися від алкоголю, жирної, гострої та солоної їжі. Натомість віддати перевагу легким стравам, наприклад, з овочів та курятини.
У цей період частіше бувайте на свіжому повітрі. Терапевти радять частіше влаштовувати прогулянки й відмовитися від фізичних навантажень. Важливо налагодити здоровий сон, тому намагайтеся лягати раніше.

Магнітні бурі, фото: pixabay
Магнітні бурі, фото: pixabay


Уникайте стресів та дозволяйте собі маленькі приємності. Купіть те, що давно хотіли, потіште себе новою сукнею або духмяним смаколиком.