Наталка Діденко зробила прогноз в період з 6 по 12 грудня. Відповідний пост з'явився meteoprog.ua.

За запевненням синоптика, другий тиждень зими буде вологим з неоднорідною температурою. Зокрема, більшість областей очікують дощі, мокрий сніг, туман.

Також український синоптик закликала людей, які схильні як бронхітами, хворобами легень не з'являється на вулиці.

"На випадок необхідності слід одягатися тепло, але не перевантажувати себе важким одягом, щоб не потіти і не притягувати небажане охолодження, уникати синтетичних тканин, не забувати про шарфики і шапки", - повідомила Наталка Діденко.

Погода взимку, кадр з відео
Погода взимку, кадр з відео

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Вночі передбачається погода становитиме 3-9 градусів морозу, а на Карпатах 10-13 градусів морозу. Вдень температура повітря коливатиметься від нуля до п'яти градусів морозу.

Східні області, а також центральна і південна частина України очікує температура від трьох до дев'яти градусів тепла.

Раніше повідомляв Знай, у Києві готуються до встановлення 31-метрової ялинки: як виглядатиме головна красуня 2022 року

Як повідомляв Знай.иа, кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку. Тому громадяни, які отримували субсидію в опалювальному сезоні 2020-2021 років і яким її призначення на наступний період проводиться без звернення, повинні знати, за яких умов субсидія не призначається.

Знай.иа писав, пенсіонерам зробили "подарунок" до Нового року, виплати зростуть для всіх: "ціна помилки-якість життя". Жінка заявляє, що згодом справедливість в індексації пенсій все ж буде відновлена.