Віднині опис та арешт земельних ділянок або прав на них буде здійснюватися державними і приватними виконавцями у порядку, встановленому розділом VII Закону України «Про виконавче провадження» - йдеться в VIII розділі цієї інструкції.

Аби здійснити примусову реалізацію земельної ділянки або прав на неї, орган державної виконавчої служби або приватний виконавець спочатку має отримати доступ до електронної торгової системи.

Доступ до цієї системи надається на підставі укладеного з оператором договору, об’єктом якого є проведення земельних торгів. Пам’ятайте, що підготовка лотів для продажу здійснюється відповідно до Земельного кодексу Україну (стаття 136).

Під час оприлюднення в електронній торговій системі оголошення про проведення земельних торгів, здійснюється підготовка лота, зазначаються витрати, що виникли у випадку оцінки земельної ділянки, або як варіант, прав на неї.

При цьому варто зазначити, що усі заборони та можливі арешти, які раніше були накладені органами державної виконавчої служби, обов’язково знімаються з майна організатором, але не пізніше наступного робочого дня з моменту складання акту про проведення торгів. Виключення мають арешти за рішенням суду для вжиття заходів щодо забезпечення позову.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Більше інформації читайте на сайті.

Нагадаємо, тисячам українців повернули майже 600 мільйонів

Як раніше повідомляв портал Знай.юа, шлюб до 18 законний, якщо дівчина..

Також Знай.юа повідомляв що списання вагонів за віком - це порушення закону