Відомий український педіатр Євген Комаровський, до якого прислухаються мами і бабусі, частенько радує їх корисними порадами про те, як лікувати діточок і коли слід звертатися до лікаря за допомогою, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за подібними новинами стежать понад 9,4 мільйонів чоловік.

Зараз доктор Комаровський відповів на питання - як він ставиться до модного перебігу відмови від молочних продуктів. Користувач розповів про те, що зараз спостерігається така тенденція, нібито молоко викликає в організмі накопичення слизу (соплі і мокрота), хоча раніше ніхто про це навіть не знав.

Молочна продукція, скріншот: YouTube
Молочна продукція, скріншот: YouTube

"Думаю, що це або дурість, або спроба продати щось альтернативне, але в 10 разів дорожче. От не треба пити молоко звичайне коров'яче, пийте соєве або мигдальне молоко. Але воно в рази дорожче, та ще спробуй купи його - не скрізь продається. Загалом, не морочте собі голову - людство благополучно дожило до 21 століття, вживаючи молоко сільськогосподарських тварин, роблячи з нього прекрасні цінні продукти", - повідомляє Євген Комаровський.

Доктор Комаровський, фото: Instagram
Доктор Комаровський, фото: Instagram

За його словами, молоко відіграє величезну роль в харчуванні як дорослих, так і дітей. Однак завжди знайдеться той, хто готовий випендритися і розповісти про головні помилки суспільства, нібито він найрозумніший і використовує альтернативні продукти, щоб не нашкодити собі.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Є диагоз вкрай рідкісний - лактозна недостатність. В інших випадках жертви маркетингу і тренда! Згодна з вами!", - пише один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, доктор Комаровський назвав основні причини розладу сну у дітей: "Головні ліки це..."

Як повідомляв "Знай.ua", Євген Комаровський розвінчав міф, що тримав у страху мам і бабусь: "Алілуя, доктор!"

Знай.ua писав, львів'янин рік ходив "хрестом" після травми, лікарі не могли поставити діагноз: сталося "диво"