Жінці в свіжому хлібі попалися екскременти мишей.

У Telegram-каналах "Чорний список" і "Народний Ревізор" зазвичай розміщують скарги українських споживачів на неякісні і зіпсовані продукти, на роботу співробітників супермаркету або ж погані умови зберігання товарів.

Мешканка міста Мелітополя поскаржилася на несподіваний сюрприз, який їй "пощастило" знайти у свіжому білому хлібі під назвою "Буковинський". Українка придбала продукт в місцевому магазині "Паляниця" і тільки прийшовши додому, розрізавши апетитну м'якоть, побачила всередині чорні відходи життєдіяльності невідомого походження.

Скріншот з Telegram-каналу "народний Ревізор"
Скріншот з Telegram-каналу "народний Ревізор"

Автор публікації переконаний, що це створили саме миші, яких можна часто зустріти на виробництві хлібобулочних виробів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Мишачі екскременти у подарунок", - написали в Telegram-каналі "Народний Ревізор".

Скріншот з Telegram-каналу "народний Ревізор"
Скріншот з Telegram-каналу "народний Ревізор"

Раніше ми писали про те, що батьки зібралися вперше порадувати дитину ананасом, але ледь не нашкодили: "Таке їсти не можна"

Нагадаємо, "Це ж дитинка": дівчинка розгулювала по продуктовому прилавку на очах у батьків і охорони

Як повідомляв Знай.uа, українка ледь не з'їла шматок пакету разом з бургером, бонус не з приємних: "Жуй, що дають"

Також портал Знай.uа писав, що спритна миша перевірила якість продуктів у вітрині супермаркету замість Ольги Фреймут: "Новий Ревізор". Миша невідомим чином опинилася під вітриною поруч із замороженими напівфабрикатами і відчайдушно намагалася знайти вихід.