З міста Харків прийшли доволі цікаві новини, які показують, як насправді українців обманюють в день "великих знижок", в так звану "Чорну п'ятницю".

Суть новини в тому, що покупці в одному з торгових центрів Харкова побачили дуже чіткий обман - перед днем знижок на старі цінники наклеїли ціну вище, а потім вирішили давати знижку. Ось він - бізнес по-українськи.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

"Чорна п'ятниця традиційно обурює покупців. Найчастіше обман зустрічається в магазинах одягу. Так, чоловік зауважив, що до "знижок" річ коштувала на 60 грн дешевше. А що ви придбали в чорну п'ятницю? # Харків, "CROPP" в ТРЦ Караван", - повідомляється в публікації.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Чорна п'ятниця в магазині "cropp"
Чорна п'ятниця в магазині "cropp"

Власне, наші читачі все можуть побачити у відео, яке в Telegram-каналі додали до публікації. Дане відео стирає факт, що дана заява проста наклеп.

Тепер покупцям буде відомо, що дана торгова мережа не хоче продати якісний одяг за собівартістю, а тільки заробити, не думаючи про своїх покупців. І до слова, дана фірма не українська, а польська.

Раніше повідомляли, українцям пояснили, як не потрапити в халепу в "Чорну п'ятницю" - "Продавцям вигідно".

Як повідомляв Знай.uа, знижки на "Чорну п'ятницю" - правда чи міф: експерти розкрили секрети гігантських розпродажів.

Знай.uа писав, на українців чекають довгі вихідні в грудні, на Новий рік і Різдво - коли і скільки будемо відпочивати.