Нещодавно в суспільстві виникла нова тенденція відмовлятися від молока і молочних продуктів. Подейкують, що вони можуть викликати накопичення в організмі слизу у вигляді мокротиння або соплів. Раніше про це ніхто не замислювався і молочні продукти, такі як сметана, сир і молоко – вважалися найкориснішою їжею.

Доктор Комаровський поділився своєю думкою, розповівши, що "відмова від молочки" - це або чиясь дурість, або спроба вивести на ринок щось альтернативне, щоб потім це продавати в 10 разів дорожче. Свої думки він пояснює простою наявністю вже існуючих коров'ячому молоку альтернатив у вигляді соєвого або мигдального молока. Крім того, що його складно знайти, воно і коштує в рази дорожче.

Доктор Комаровський пояснює, що раз людство успішно дожило до 21 століття, вживаючи молоко сільськогосподарських тварин і роблячи з нього продукти, необхідні для харчування і розвитку дітей і дорослих – то боятися не варто.

Так було завжди - пояснює лікар, - завжди були люди, які люблять розповідати, що всі неправі, а вони найрозумніші, тому що їдять здорову «альтернативну» їжу.

Нікого не слухайте і не вірте в ці новомодні казки – рекомендує Комаровський, – спокійно живіть, насолоджуйтеся морозивом, сирниками і млинцями, пийте молоко і кефір.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Бажаємо вам приємного апетиту і здоров'я!

Нагадаємо, що з 10 грудня українці почнуть блатити за "безкоштовні" пакети
Як раніше повідомляв портал Знай.юа, вартість продовольчих продуктів знову б'є антирекорди
Також Знай.юа повідомляв, що касирка в АТБ обдурила українку на 60 гривень