В українських супермаркетах досить часто виникають якісь неприємні і незручні ситуації.

Це стосується акцій, поведінки касирів і охоронців в АТБ, Сільпо, Велмарт, Novus, Varus, Ашан, Еко-маркет, а також якості продуктів та інше. Люди щодня діляться фотографіями і відео з простроченою продукцією на полицях, з тарганами в магазинах. Українці показують, як насправді працюють знижки і так далі. А зараз дівчина записала відео в TikTok, в ході якого розповіла про свій звичайний похід в АТБ за покупками.

Інцидент з дитиною в АТБ, фото: Telegram
Інцидент з дитиною в АТБ, фото: Telegram

"Обожнюю АТБ. Зараз зайшла, купила там малому соків, йогуртів, пюре кілька штук і хліб. Стою на касі, вона мені вважає - 263 гривні. Я дивлюся на неї, на свої покупки і така думаю: "Блін, а що тут може бути на 300 гривень". Кажу: "Дівчина, ви, напевно, щось зайве пробили. Подивіться, будь ласка, тут не може бути 263 гривні". Я сказала 263 гривні...", - заявляє вона.

Після цього, вона повторила своє прохання касиру. Українка впевнена в тому, що ті покупки, які вона зробила, не можуть бути загальною вартістю понад 260 гривень.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Супермаркет, фото: Знай.uа
Супермаркет, фото: Знай.uа

"Вона дивиться в свій касовий апарат, потім на мене... Так - 203. Тобто, ти зараз на*бала мене на 60 гривень. Ще й образилася, відмінно", - підсумувала дівчина.

@hozyaikak

#атб #атбакции

♬ оригинальный звук - Зови меня Катей

Нагадаємо, "Це ж дитинка": дівчинка розгулювала по продуктовому прилавку на очах у батьків і охорони

Як повідомляв "Знай.ua", спритна миша перевірила якість продуктів у вітрині супермаркету замість Ольги Фреймут: "Новий Ревізор"

Знай.ua писав, кидав на землю і лупив кулаками: касир супермаркету вирішив жорстоко провчити покупця без маски