У селищі Пісочин, в Харківському районі Харківської області, з восьмого поверху впав ліфт з людьми. Про це повідомили в місцевій поліції.

Правоохоронці повідомили, що інцидент стався пізно ввечері, близько 22: 45 в суботу, 4 грудня.

За попередньою інформацією, на момент надзвичайної події в ліфті перебували четверо людей-жінка, двоє чоловіків і трирічна дитина. При цьому кабіна ліфта провалилася нижче, ніж аварійні відбійники, розташовані на першому поверсі. Всі пасажири, які виявилися членами однієї сім'ї, змогли самостійно вибратися з кабіни.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом падіння ліфта з людьми в одній з багатоповерхівок селища Пісочина", - повідомляють правоохоронці.

Ведеться досудове розслідування за ч.1 ст. 275 (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд) Кримінального кодексу України. Винних чекає покарання за статтею - до 3 років обмеження волі, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком до 2 років або без такого.

"Збс, у нас в під'їзді якраз древній, іржавий ліфт, який ламається пару раз на місяць. Так хоч думала там запобіжники якісь є від таких випадків", - пишуть в коментарях українці.

Раніше повідомляли, у квартирі пенсіонерки стався потужний вибух: не встигла відкрити вікно, як раптом рвонув газ .Як виявилося, напередодні 82-річна жінка, якій належить квартира, разом із зятем спробували під'єднати до газової труби новеньку плиту.

Як повідомляв Знай.uа, чоловік підірвав свого сусіда, коли він їхав на ліфті: не давав спати.

Знай.uа писав, бабуся з коляскою влаштувала прогулянку по жвавій трасі-водії та пішоходи втратили дар мови.