Наші читачі пам'ятають той факт, що за останні кілька місяців сильно збільшилася кількість скарг на сервіс і послуги одного з найбільших банків України "ПриватБанк". Справа в тому, що багато українців скаржаться не тільки на фінансову сторону питання, але і на те, як співробітники банку ставляться до клієнтів у відділенні - виганяють на вулицю, не міняють купюри і навіть іноді просто не пускають отримати законні послуги.

Однак цього разу справа абсолютно стосується грошей - фінансової сторони. Виявилося, що у одного з клієнтів на картці просто почали зникати гроші. Українець заявив, що банк списує гроші.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню клієнта "ПриватБанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

ПриватБанк, фото: znaj.ua
ПриватБанк, фото: znaj.ua

"Банк почав автоматично списувати всі під нуль гроші з карток банку, в рахунок якоїсь придуманої заборгованості по якій йде розслідування, на даний момент результатів розслідування ще немає.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На гарячій лінії ліплять стандартними фразами, толком не пояснюючи, коли це закінчиться, оператори скидають один на одного, перемикаються між собою. а все почалося що я почав надавати документи які звільнять мене від нарахування відсотків.

Списання, йде як з зарплатної так і інтернет карти, і кредитки (особисті кошти).", - пише незадоволений клієнт "ПриватБанку".

Відгук клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Раніше повідомляли, шахраї вкрали в українців 75 тисяч гривень, представившись співробітниками ПриватБанку, Київстар та соціальними працівниками.

Як повідомляв Знай.uа, українців навчили створювати паролі, Об які шахраї зламають зуби - "Борг кожного".

Знай.uа писав, самотній холостяк в 69 років пошкодував про порожнє життя- "Одну кинув в аеропорту, іншу - тому що люблю Київ".