Відомий український педіатр Євген Комаровський часто дає поради щодо виховання та догляду за дітьми. До нього дослухається, як старше покоління, так і молодь. Часто до нього звертаються з проханнями допомогти у тій чи іншій ситуації та розповісти, як лікувати різні хвороби у дітей.

Цього разу на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за знаменитим лікарем стежить 9.4 мільйона осіб, він розповів про розлади сну у дітей.

Євген Комаровський наголосив, що розлади сну у дітей, як правило пов'язані з порушеннями головних принципів догляду. Аби привести сон у норму треба дотримуватися певних правил.

Доктор Комаровський, фото: Instagram
Доктор Комаровський, фото: Instagram

"Розлади сну у дітей майже завжди пов'язані з порушенням головних принципів догляду та виховання. Режим дня, фізичне навантаження, адекватні параметри повітря у спальні - ось головні ліки", - зазначив доктор Комаровський.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

До того ж доктор Комаровський зазначив, що снодійні препарати в жодному разі не можна давати дитині, попередньо не проконсультувавшись з лікарем.

"Снодійні препарати дітям показані вкрай рідко і ніколи не повинні використовуватися у якості самолікування", - підсумував Євген Комаровський.

Нагадаємо, доктор Комаровський "врятував" старших дітей у великих сім'ях - не можуть сидіти з малюками без батьків

Також Знай писав, Євген Комаровський розвінчав міф, що тримав у страху мам і бабусь: "Алілуя, лікарю!"

Раніше Знай повідомляв, Євген Комаровський назвав головні правила зберігання продуктів у холодильнику: навіть при відключенні світла