Глава Міністерства охорони здоров'я України Віктор Ляшко повідомив про те, що бустерне щеплення в Україні вже може бути введено, за словами Європи, але в тому випадку, якщо в Європейському Союзі буде прийнято таке рішення на офіційному рівні.

Введення третьої дози коронавірусу можна лише через дев'ять місяців після повної вакцинації проти коронавірусу (COVID-19). Ляшко заявляє, що технічно Україна вже готова, а також про це говорить і наявність вакцин.

Лікарня, скріншот: Youtube
Лікарня, скріншот: Youtube

Тому запуск бустерної дози і розширення вікових категорій може відбутися в будь-який момент.

"Якщо приймуть пропозицію вчених, схвалять на рівні парламенту, то ми будемо готові повторити це все на території України", - заявив глава МОЗ Віктор Ляшко.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Зовсім недавно, перед Новим Роком та Різдвом, були озвучені нові вимоги перед гірськолижними курортами, які включають себе обов'язкове проведення температурного скринінгу всім працівникам, роз'яснювальної роботи з усім персоналом з усіх питань, що стосуються коронавірусу. А ще заборона до виходу на робоче місце тим, хто не надав документи про повну вакцинацію, про негативний тест або одужання.

Нагадаємо, лижі і гори снігу почекають? Головний санлікар ігор Кузін озвучив нові обмеження на час новорічних канікул

Як повідомляв "Знай.ua", ВООЗ назвала дві головні причини появи в світі нових штамів вірусу

Знай.ua писав, в МОЗ дали поради людям з ВІЛ щодо вакцини та карантину: вбережуть від інфікування та ускладнень