До 30-річного ювілею української армії військовослужбовці запустили флешмоб в соціальних мережах і наочно показали, кого вони захищають і заради чого наражають свої життя на небезпеку.

На просторах інтернету розлетілися зворушливі відеоролики, які зняли бійці української армії до 3 грудня, важливого дня для всієї країни - 30-річного ювілею Збройних Сил України.

Військовослужбовці запустили флешмоб під назвою "ПідЗахистомЗСУ", мета якого показати, за що вони воюють - за своїх дітей, батьків, онуків і мирне небо над головою кожного українця.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Першим опублікував відео і запустив челендж "30 днів подяки" головнокомандувач армії, генерал-лейтенант Валерій Залужний. На кадрах він стоїть разом з двома маленькими доньками, а на задньому тлі - карта України і державний прапор.

Деякі військовослужбовці підійшли більш креативно до привітань. Військово-морські сили України опублікували відеоролик з переодяганням в уніформу різних підрозділів, який був одним із трендів соцмережі TikTok. Від сил спеціального призначення і до морських дайверів.

Нагадаємо, в ЗСУ з'явилися свої "Ромео і Джульєтта", їх зв'язав захист України на передовій: "Пишаюся, що вибрала мене"

Як повідомляв Знай.uа, простий аграрій перетворився на загартованого воїна ЗСУ заради кожного українця: "Нам не страшний жоден ворог"

Також портал Знай.uа писав, що українка стала на захист країни разом зі своїми дітьми - вся сім'я в ЗСУ