Всі ми любимо відпочинок, але кожен хоча б іноді замислюється про небезпечну живність, яка може підстерігати в невідомості. Як наприклад крокодили, яких в деяких країнах жителі знаходять навіть у себе в будинках.

18-річній Амелі Осборн-Сміт пройшлося боротися за життя після того, як крокодил схопив її за ногу, коли вона опустила її у воду, і спробував стащити її з каное.

Про це повідомляє видання The Sun.

Амелі Осборн-Сміт
Амелі Осборн-Сміт

Вона була врятована тільки тоді, коли хоробрий приятель пірнув у річку Замбезі в Замбії і люто бив крокодила, поки він не відпустив дівчину.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Амелі, доньку німецької баронеси, на вертольоті доставили в столицю Лусаки, де хірурги прооперували її, щоб врятувати покусану ногу.

Засмучений родич сказав: "Не ампутували. Все інше не має значення. Вона жива, і у неї ще є нога. Вона все ще відчуває пальці ніг".

У відповідь на напад вони додали: "Це одна з тих речей, про які ви не думаєте, що станеться, і тоді це відбувається".

За словами приятелів, Амелі була схоплена крокодилом у вівторок, коли вона плавала на спокійній ділянці річки біля порога. Вона займалася рафтингом біля водоспаду Вікторія під час чотиритижневої поїздки до бабусі.

Крокодил, фото: Pixabay
Крокодил, фото: Pixabay

Її батьки відчайдушно намагаються забрати її додому,але не змогли вилетіти, щоб втішити її, через правила карантину.

Папа Брент, остеопат з Лондона, сказав The Sun: "Амелі отримує відмінну медичну допомогу в Лусаці, і стан її здоров'я стабілізувався. Великий ризик, пов'язаний з укусами крокодилів, полягає в тому, що вони брудні, в роті у них дуже багато мікробів".

Друзі сподіваються, що Амелі дозволять повернутися додому протягом наступних 48 годин.

Її мама, баронеса Вероніка фон Пфеттен-Арнбах, сказала в заяві: "Наша 18-річна донька Амелі зазнала нападу крокодила під час її відпочинку в Замбії. На щастя, завдяки зусиллям товаришів вона вижила і отримує відповідну медичну допомогу. Очевидно, це було великим потрясінням для сім'ї, і ми просимо усамітнення на даний момент, щоб мати можливість зосередитися на Амелі".

Нагадаємо, що вчені відкрили два нових типи динозаврів.

Раніше ми повідомляли, що на Херсонщині озеро окупував крокодил.