Українцям обмежили поїздку на гірськолижні курорти. Про це повідомляє портал МОЗ.

На радість дорослим і дітям в Карпатах почалася Зимова казка зі снігом і хуртовинами. Фотографіями захоплюючих видів діляться українці в соцмережах. На деяких кадрах і правда дуже багато снігу, як ніби зараз пізній грудень або січень. Вже зараз можна поїхати на зимовий курорт, проте не всіх українців пустять.

Гірськолижні курорти, кадр з відео
Гірськолижні курорти, кадр з відео

Міністерство охорони здоров'я повідомляє, що в гірськолижний готель не можна буде без необхідних документів. Постанова МОЗ каже, що при собі потрібно мати одне з трьох свідчень.

  • COVID-сертифікат;
  • Негативний ПЛР-тест;
  • Довідку про одужання від коронавірусу.

Документи будуть надаватися під час покупки або обміну абонемента на гірськолижне катання в спеціальних центрах.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Перевіреним туристам рекомендовано давати спеціальні значки, щоб вони не проходили перевірку весь час.

Раніше ми повідомляли, що українці відмовляються "годувати" страхові компанії. На офіційному сайті президента України, посаду якого зараз займає Володимир Зеленський, з'явилася чергова петиція.

Раніше Знай писав, українців покарали за підроблені сертифікати про вакцинацію: світить в'язниця. Поліцейські за тиждень відкрили 145 кримінальних проваджень.

Також Знай повідомляв, сovid - 19 в Україні перед робочим тижнем йде у відпустку, медики радіють "жовтій" статистиці: дані МОЗ на 28 листопада. Оперативне зведення статистки по захворюваності Covid - 19 в Україні за минулу добу.