Глава ВООЗ Тедрос Адан Гебрйесус заговорив про причини поширення коронавірусу. Про це повідомляє прес-служба ВООЗ у Твіттері.

За словами керівника організації, причина поширення коронавірусу криється в повільних темпів вакцинації і низькому рівні тестування..

"У глобальному масштабі в світі утворилася" токсична суміш "через повільне охоплення вакцинації і дуже низький рівень тестування-рецепт для появи нових, більш небезпечних варіантів", - повідомив він.

Тедрос Аданом Гебрейесус, фото: GettyImages
Тедрос Аданом Гебрейесус, фото: GettyImages

Глава Всесвітньої організації охорони здоров'я закликав держави до фінансування ACT Accelerator для забезпечення рівного доступу до вакцин, тестів і терапевтичних засобів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зазначимо, що в усьому світі зафіксували 263 мільйони випадків захворювання коронавірусом. Згідно зі світовою статистикою, від COVID-19 загинуло 5,22 мільйона чоловік.

Знай.uа нагадує: Печена картопля і морквина по-корейськи: Руслана Писанка поділилася рецептом ідеальної вечері. Телеведуча приготувала неймовірно просту, але таку популярну моркву по-корейськи, а до неї запекла картоплю з маслом, сиром і спеціями.

Як раніше повідомляв Знай.uа: Рецепт сирних пончиків від Вови Ярославського: такого не бачив навіть Ектор на "МастерШеф". На сторінці в соціальній мережі Instagram відомого українського кулінара, а також експерта в розважальному шоу "Майстер-Шеф" Володимира Ярославського, з'явилося нове повідомлення.

Також Знай.uа писав: Зірка "МастерШеф" Володимир Ярославський відкрив секрет справжньої котлети по-київськи: "Руки в яйцях".