У грудні 2021 року українців чекає додатковий вихідний. Про це повідомляє телеграм-портал Україна зараз.

Причина у святкуванні Різдва, яке припадає на суботу 25 грудня. Це означає, що в понеділок 27 числа українці можуть не виходити на роботу. Відзначимо, що це Різдво за григоріанським календарем, яке святкують переважно католики або православні в Західній Європі. В Україні його почали святкувати в 2017 році.

Різдвяний пост, скріншот: YouTube
Різдвяний пост, скріншот: YouTube

Також потрійні вихідні очікують наших співвітчизників і в січні цього року. Оскільки 1 січня випадає на суботу, неробочий день знову перенесуть на понеділок. Тобто відпочивати будемо з 1 по 3 січня.

Різдвяний пост, скріншот: YouTube
Різдвяний пост, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ще один вихідний-п'ятниця, 7 січня, тобто Різдво за юліанським календарем, який є в православній традиції. 6 січня робочий день також скоротять на 1 годину.

Відзначимо, що всього в грудні цього року пройде одинадцять свят, включаючи сам Новий Рік.

Знай.uа нагадує: Печена картопля і морквина по-корейськи: Руслана Писанка поділилася рецептом ідеальної вечері. Телеведуча приготувала неймовірно просту, але таку популярну моркву по-корейськи, а до неї запекла картоплю з маслом, сиром і спеціями.

Як раніше повідомляв Знай.uа: Рецепт сирних пончиків від Вови Ярославського: такого не бачив навіть Ектор на "МастерШеф". На сторінці в соціальній мережі Instagram відомого українського кулінара, а також експерта в розважальному шоу "Майстер-Шеф" Володимира Ярославського, з'явилося нове повідомлення.

Також Знай.uа писав: Зірка "МастерШеф" Володимир Ярославський відкрив секрет справжньої котлети по-київськи: "Руки в яйцях".