У четвер, 2 грудня, в Україні очікується невелике потепління. Температура повітря підвищиться, тому прогнозований сніг швидко розтане. Опади випадуть в західних і місцями північних областях, на решті частини території країни буде сонячна і комфортна погода.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +6 до +10 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +4 до -2 градусів.

У центральних областях температура вдень від +4 до +9 градусів, вночі – від -1 до -3 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +3 до +7 градусів, а вночі – від -1 до -3.

У східних регіонах – вдень від +3 до +9, вночі – від -1 до -4. На півдні температура повітря - від +9 до +12 градусів вдень, нічна – до -2 градусів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Погода на 2 грудня, фото Укргідрометцентр
Погода на 2 грудня, фото Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 2 грудня в Україні

2 грудня відзначається день пророка Авдія. У народі цей день називається Авдій Дбайливець. У давнину говорили: “Заметіль дорогу переймає, у щілини земні, у тріщини лихі хвороби заганяє”. Майбутню погоду визначали завдяки птахам: якщо до цього дня вони прилетять з півночі — це ознака ранніх холодів.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною