Оля Полякова, фото з Instagram
Оля Полякова, фото з Instagram

Оля Полякова обтягнула тіло сіточкою і викликала захват у Даші Астаф'євої

Співачка показала фанатам свій екстравагантний і дуже сміливий образ для нового виступу. За словами Олі, саме в такому вигляді вона вийде на сцену до слухачів.

Українці, фото: znaj.ua
Українці, фото: znaj.ua

Зростання мінімалки, обов'язкове щеплення та "ковідна" тисяча: з якими нововведеннями українці входять в грудень

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

У перший місяць зими 2021 в Україні очікується масштабні зміни в законодавстві. Також для українців додадуть ряд обмежень. Прожитковий мінімум зросте на 99 гривень-з 2294 до 2393 гривень. По ньому розраховують штрафи і пенсії; мінімальна зарплата теж зросте: з 6000 гривень до 6500. Також зросте допомога на дітей до 5250 грн до 6 років і до 6545 до 18 років; в "Дії" з'явиться функція електронної прописки. Збільшиться пакет малюка. Він становить три прожиткові мінімуми для дитини до 6 років, а значить становитиме 6039 грн.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Тіна Кароль зізналася в почуттях, вмить розбивши серця

У перших числах січня, практично відразу після Нового року, співачка планує об'їхати кілька куточків України. На додаток до публікації артистка розмістила неймовірну фотографію, на якій можна в деталях розглянути кожен сантиметр її прекрасного обличчя.

Автомобільна дорога взимку, кадр з відео
Автомобільна дорога взимку, кадр з відео

Підготовка автомобіля до зими: що потрібно обов'язково перевірити кожному водієві

Зима-час коли відбуваються серйозні ДТП, з цієї причини вкрай важливо підготуватися до цієї пори року, знизивши ризики. Є дуже багато параметрів, які слід враховувати при підготовці свого автомобіля до зими.

Скрін, Instagram Людмила Балан
Скрін, Instagram Людмила Балан

63-річна Людмила Балан в міні-сукні відкрила стрункі ноги, майже як Тіна Кароль

Людмила Балан здивувала шанувальників своєю фігурою в 63 роки. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram. Людмила Балан опублікувала фотографію в чистому полі на тлі місяця. Примітно, що жінка не посоромилася показати свої стрункі ніжки в короткій сукні.

Михайло Поплавський, фото з Instagram
Михайло Поплавський, фото з Instagram

72-річний Михайло Поплавський заговорив про щоденний секс, енергії хоч відбавляй

Михайло Поплавський вже довгий час зберігає образ епатажного любителя молодих студенток і намагається відповідати сучасним трендам, а також йти в ногу з молоддю. Цього разу артист урочисто привітав усіх своїх шанувальників з Міжнародним днем сексу.