30 листопада під будівлею КМДА відбулася акція протесту з використанням живих баранів. Про це повідомляє портал ТСН.

Близько десяти тварин і солому в центрі Києва привезли під будівлю КМДА. Таким чином вони збиралися звернути увагу на стан маршрутного транспорту.

"Людей возять, як баранів", - кричали в гучномовці учасники акції.

Тварин, яких використовували в акції протесту, спіймали правоохоронці і забрали. Тварини були переміщені в Київський зоопарк, де вони відсидять на карантині.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Багато українців розкритикували саме організаторів акції через жорстоке поводження з тваринами, проте були й ті, хто підтримав ідею.

"нехай вліплять їм жорстоке поводження з тваринами лол"; " 🥺В результаті постраждав тільки баран..."; "Тварини взагалі при чому до маршруток"; "Таке поводження з тваринами це не допустимо. Якщо є претензії то нехай по соломі самі ходять можуть і на карачках"; "Не бачу ніякого жорстокого поводження з тваринами, а акція (наскільки я зрозумів з опису) про те, що багато маршрутки вже не проходять за нормами перевезення людей (там поламано, там заіржавіло і т. д. і т. п.) а вони все ще на маршрутах, чим протестуючі і незадоволені!",- повідомляють вони.

Нагадаємо, що зколько відклав - так і живеш: українцям в деталях розповіли про нову систему накопичувальної пенсії-старт вже в 2022

Раніше повідомляли, що стягнули з рахунків примусово: як тисячі українців домоглися повернення зарплати в карантин

Також, місцями сиділи без зарплати: українцям виплатили заборгованість на суму 9,1 млн грн.