За минулий тиждень органи Державної виконавчої служби змусили погасити заборгованість по зарплаті 271 працівнику.

Про це повідомили у Мін'юсті.
Так, стало відомо, що завдяки органам ДВС працівникам по всій Україні продовжують повертати невиплачену раніше заробітну плату. Лише за минулий тиждень Органи державної виконавчої служби стягнули на користь 271 працівника 9,1 млн грн заборгованості із виплати заробітної плати.

Зарплата в Україні, кадр з відео
Зарплата в Україні, кадр з відео

Варто зазначити, що найбільшу суму у розмірі 1.7 мільйона гривень стягнуто з Лисичанського комунального спеціалізованого підприємства з видобутку, обробки, реалізації води та очищенню стоків "Лисичанськводоканал". Зараз кошти розподіляють між працівниками установи. Заборгованість стягнуто з рахунків боржника.

зарплата, скріншот з відео
зарплата, скріншот з відео

У Міністерстві юстиції розповіли, що початку 2021 року органи Державної виконавчої служби Міністерства юстиції стягнули 534,4 млн грн. Заборгованість з виплати зарплати повністю погашено 37 052 працівникам.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще