Фахівці дали важливі поради, як приготувати автомобіль до зими. Про це повідомляє портал Автоблог.

Зима-час коли відбуваються серйозні ДТП, з цієї причини вкрай важливо підготуватися до цієї пори року, знизивши ризики. Є дуже багато параметрів, які слід враховувати при підготовці свого автомобіля до зими.

По-перше, слід придбати спеціальну гуму. Якщо ви пересуваєтеся по місту, то вам достатньо купити звичайні зимові шини, а для виїзду за місто - варто купити шиповану гуму.

Скрін, відео YouTube зима
Скрін, відео YouTube зима

Однією з проблемних зон автомобіля-акумулятор. При сильних холодах він може відмовити, і це часто відбувається в найнесподіваніший момент. Якщо вашому акумулятора більше 3-5 років, то бажано його замінити.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Акумулятор з несамовитим терміном служби також варто перевірити. Перевірте дроти і клеми на знос і корозію. Якщо на клемах видно білий наліт, це корозія в результаті впливу акумуляторної кислоти.

Машини, фото "Спецкор"
Машини, фото "Спецкор"

Також замініть охолоджуючу рідину на антифриз. Він захистить двигун від замерзання в холодну погоду, а також від перегріву при спеці.

Важливо підтримувати в радіаторі рівну кількість води і антифризу, так як співвідношення 50:50 вважається оптимальним і запобігає замерзанню рідин при температурі майже до -40 градусів за Цельсієм.

Раніше ми повідомляли, що українці відмовляються "годувати" страхові компанії. На офіційному сайті президента України, посаду якого зараз займає Володимир Зеленський, з'явилася чергова петиція.

Як раніше повідомляв Знай.иа: Дружина скандального майора Мельниченка сіла за кермо 80-тонної фури, щоб заробляти 6-12 тисяч доларів на місяць

Також Знай.иа писав: Ігор Тельбізов з "Укрексімбанку", що напав на журналістів, повернувся під овації співробітників :" з відстійної коробки"