35-річна Хізер Круз вдарила офіцерів ногою в груди, коли вони заарештували її за непристойне шоу у Флориді, де вона обійняла приголомшених жителів, перш ніж зняти одяг.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Дивний інцидент, про який повідомив новинний канал Флориди WFLA, повідомляє, що 35-річна Хізер Круз була заарештована після того, як поліція заявила, що вона увійшла в резиденцію округу Цитрус, роздяглася і обійняла людей.

Повідомляється, що вона пішла через бічні двері, а потім почала знімати одяг, оголивши геніталії, перш ніж схопити і обійняти домовласника.

Поліція стверджує, що її попросили зупинитися, але вона сиділа на колінах у двох 65-річних жителів, оголена, і сказала одній з жертв «тобі це подобається».

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Інші жителі намагалися вивести її з будівлі, але вона схопила одного з них за яєчка і зробила непристойні зауваження.

Хізер Круз
Хізер Круз

Коли приїхала поліція, вона нібито чинила опір спробам офіцерів забрати її.

Стверджується, що після того, як її посадили в патрульну машину, вона вдарила двох поліцейських ногою в груди.

Станція повідомила, що тепер їй загрожують три випадки побиття осіб у віці 65 років і старше, два випадки нанесення побоїв співробітнику правоохоронних органів і одне звинувачення в опорі поліцейському із застосуванням насильства, крадіжці зі зломом з нанесенням побоїв, оголенні статевих органів і нанесенні побоїв.

Круз була доставлений в слідчий ізолятор округу Цитрус, і утримувався під заставою в 48000 доларів.

В аналогічному випадку жінка була заарештована після того, як нібито проникла в будинок чоловіка, роздяглася догола і стрибнула в одну з його ліжок.

Нагадаємо, що жінка годувала голими грудьми кота прямо в літаку.