У бортовому повідомленні з'ясувалося, що бортпровідники просили жінку припинити годувати грудьми її кішку, але вона відмовилася. Це не перший інцидент з дивною твариною, з якою зіткнулася авіакомпанія.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Як повідомляється, вражені пасажири літака з жахом спостерігали, як жінка почала годувати грудьми свою кішку в літаку.

Дивні новини виходять з повідомлення з рейсу Dl1360 Delta Air до Атланти, мабуть, від екіпажу, в якому говориться, що жінка відмовляється припинити те, що вона робить.

Повідомлення бортової системи адресації та передачі повідомлень свідчило: "Req Redcoat зустрічає AC. Pax (пасажир) на (сидіння) 13A годує кішку грудьми і не збирається повертати кішку в переноску, коли FA (бортпровідник) попросив про це. "REQ Redcoat meet" передбачає, що пілот попросив члена наземної команди Delta Redcoat зустріти пасажира після приземлення".

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Повідомлення від пілота
Повідомлення від пілота

Американська авіакомпанія була змушена посилити правила щодо тварин на борту через сплеск інцидентів, пов'язаних з тваринами, що надають емоційну підтримку.

Більшість цих інцидентів були пов'язані з поганою поведінкою тварин, а не з господарем, як в останньому випадку.

Маленькі собаки і кішки допускаються на рейси Delta, але повинні залишатися в багажнику під переднім сидінням протягом усього польоту.

Тим не менш, пасажири все ще можуть брати з собою в літаки безліч домашніх тварин.

У заяві Delta говориться, що вони бачили "заспокійливих індиків, ковзаючих опосумів, відомих як цукрові Планери, змій, павуків і так далі.

Котик
Котик

Було доведено, що тварини для емоційної підтримки допомагають людям, що страждають психічними розладами, такими як посттравматичний стресовий розлад, тривожність і депресія.

На відміну від тварин-поводирів, їх власники не обов'язково страждають фізичними вадами.

Нагадаємо, що у мережі показали кота з чотирма вухами.