У соціальній мережі оприлюднили дуже цікавий кадр, де в центрі уваги опинилася неповторна американська співачка, актриса і бізнес вумен Дженніфер Лопес. Знаменитість можна побачити в незвичайній сукні на відомій церемонії "American Music Awards".

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «peopletalk» в Instagram.

Чарівна і талановита співачка має мільйони фанатів по всьому світу. Вона просто заворожує своєю жіночою красою і пишними формами, які вводять в захват не тільки чоловіків, але і жінок.

Дженніфер Лопес, фото: Instagram
Дженніфер Лопес, фото: Instagram

Зірку можна побачити на великій сцені в дуже незвичайній сукні, яку розкритикували багато людей, а на другому знімку видно, як Дженніфер співає з білою фатою на голові.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Неймовірна Джей Ло На American Music Awards як тобі наряд зірки?", - підписаний пост в соціальній мережі.

Аудиторія, яка замістила цей кадр, не пройшла повз і залишила свої думки під фотографією.

"А що з грудьми? Чашки маленькі, вона здорова для цього плаття!!", "Все життя люблю цю людину вона проста з кожним роком доводить що як жінка може бути чудово в будь-якому віці !", "Їй категорично не можна такі сукні мало того, що з цією пишною спідницею та при її пишних стегнах вона як баба на чайнику, так ще й на тонких бретелях як качок. Стилістам-ганьба", "малувата в грудях", "дуже гарний колір сукні! Тільки з чашками питаннячко. Але Джей Ло можна все! Вона приголомшлива!", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Комментарии на пост со страницы "peopletalk" в Instagram
Комментарии на пост со страницы "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", напівгола Дженніфер Лопес нагадала, у кого сама соковита попа в світі.

Нагадаємо, що в мережі показали пристрасний поцілунок Дженніфер Лопес з коханим чоловіком.