Українці, фото: znaj.ua
Українці, фото: znaj.ua

Борги за комуналку вимагають через суд: куди звертатися при отриманні такого "листа щастя"

За фактом опалювальний сезон почався всього 5 тижнів тому, але цифри в платіжках вже лякають багатьох українців. І, крім звичних оголошень з боржниками, які часто можна зустріти на будинках столиці, для українців придумали ще один спосіб "тиску" для розрахунку з боргами за комунальні послуги.

Оля Полякова, фото з Instagram
Оля Полякова, фото з Instagram

Оля Полякова в короткому міні "спокусила" відомого коміка: "На Челентано схожий"

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Стало відомо про те, що відома українська співачка Оля Полякова в ефірі "Танців з зірками" була помічена поруч з коміком Іваном Люленовим. Новий ролик було опубліковано на сторінці чоловіка в соціальній мережі TikTok, активним користувачем якої він є. На акаунті коміка регулярно з'являються незвичайні ролики, і частина з них під його власну пісню під назвою "вона зірка", яка стала справжнім TikTok-хітом.

Марина Лазебна, фото:unian
Марина Лазебна, фото:unian

Марина Лазебна пояснила, кому чекати суттєвих доплат до пенсії вже з грудня - "Не менше 3000 гривень"

Глава Міністерства соціальної політики України Марина Лазебна розповіла про те, якими будуть пенсії в наступному році, в ефірі "Подробиці тижня" на телеканалі "Інтер". Зокрема, її запитали, чи всім пенсіонерам достатньо підвищення мінімалки на 80 гривень.

Ліонель Мессі, фото: Instagram
Ліонель Мессі, фото: Instagram

Ліонель Мессі став володарем "Золотого м'яча-2021": "обскакав" Роберта Левандовського

У понеділок, 29 листопада 2021 року, вперше за два роки відбулася церемонія вручення престижної нагороди "Золотий м'яч". Представники футбольного світу зібралися разом в паризькому театрі Шатле, щоб визначити - хто виявився кращим за останній рік, адже, як відомо, виборці не зобов'язані були враховувати результати за два минулі роки.

Катя Осадча з Горбуновим, фото з Instagram
Катя Осадча з Горбуновим, фото з Instagram

Катя Осадча у "весільній" сукні закохала в себе Юрія Горбунова ще раз: "Це було яскраво"

Катерина Осадча розповіла про свої відчуття на фіналі "Танці з зірками". Відбувся фінал проекту "Танці з зірками". Цього сезону в фіналі виявилося три пари, так як тренери вирішили нікого не виганяти минулого тижня, і пропустити відразу три пари у фінал. Катерина Осадча була ведучою балкона на шоу.