У Кривому Розі судитимуть матір 15-річної дівчини, яка заморила свою доньку голодом до 9 кілограмів.

Деталі кричущого випадку повідомили в програмі "Надзвичайні новини".

У лютому 2021 року стало відомо про історію життя 15-річної дівчини з інвалідністю, яка важила всього 9 кілограм і не могла пересуватися самостійно. До такого стану її довела рідна мати. Дівчину випадковим чином знайшли в одній з квартир у Кривому Розі, в нібито житловому приміщенні панував непроглядний жах і антисанітарія. Під час візиту до них додому правоохоронці встановили, що квартира не опалювалася, по стінах бігали таргани. Скрізь валялися порожні пластикові пляшки.

Фото з телеканалу "Перший міський"
Фото з телеканалу "Перший міський"

З народження у дитини діагностували синдром Дауна і дитячий церебральний параліч важкої форми, вона все життя провела в ліжку і потребувала особливого догляду. Протягом багатьох років дівчинка жила в нелюдських умовах, недоїдала, і навіть не мала простих речей.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Фото з телеканалу "Перший міський"
Фото з телеканалу "Перший міський"

Дівчинку через суд забрали з сім'ї і передали на реабіалітацію. За словами лікарів, зараз вона знаходиться в стабільному і задовільному стані, сама харчується і отримує все необхідне.

Досудове розслідування у цій справі завершено та призначено підготовче засідання підтвердили в апараті Інгулецького суду. Слухання має відбутися 9 грудня.

Нагадаємо, жінці з туберкульозом довелося попрощатися з рідною 7-річною донькою - "Вона не розуміла, що відбувається"

Як повідомляв Знай.uа, чоловік виніс все з квартири дружини перед розлученням, але забув найцінніше: "Я наслала порчу на пронос"

Також портал Знай.uа писав, що жінка, чоловік якої викинув з 10-го поверху собаку і однорічну доньку, розірвала душу одним відео: "У цей день померла я..."