Михайлу 69 років, і у нього ніколи не було дітей. Він каже, що завжди хотів сім'ю, але ніколи не виходило — то робота, то дурні сварки. І ось йому вже 69 років — у багатьох в цьому віці вже є онуки, а у нього навіть немає дітей. Свою історію чоловік розповів у проекті "Всупереч".

За словами Михайла, у свій час він сам намагався знайти дівчину, яка стане його дружиною. Потім це робили його батьки. Тепер же знайомі лякають своїх дітей Михайлом: мовляв, ти хочеш, як і він, в 40 років бути один?

"Що це таке? Чи відчувають такі люди самотність? Чи шкодують про те, що в молодості не завели сім'ю?", - задаються питанням автори ролика.

За словами чоловіка, він був закоханий в море, і 40 років провів у рейсах. Закоханості швидко закінчувалися, доходило навіть до весілля – але через сварку він посварився з нареченою по дорозі на зустріч з її батьками.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

До іншої дівчини він не захотів переїжджати тому, що звик до іншого міста. Виходить, ці дівчата йому не так вже були і потрібні, і так було добре.

Він каже, що йому подобаються багатолюдні сім'ї, але і йому багато хто заздрить, що він залишився неодружений. Батьки переживали, що син залишився один, але знайти йому дружину не змогли.

Чоловік вважає, що було б "цікавіше" і про "необхідність мати дітей". Разом з тим, його життя йому подобається.

З однією дівчиною він зустрічався кілька місяців, але потім вона пішла від нього до іншого. А через рік вона подзвонила і сказала, що народила йому дитину і буде подавати на аліменти. Тепер дівчинка вже доросла - вона копія тата. Він мріє з нею познайомитися, зустрітися в кафе.

"Я самодостатній, мені нічого не потрібно", - говорить він.

Кохану він зустрів після 50 років, тепер вони живуть разом – вже 6 років. Саме вона запропонувала познайомитися з донькою Михайла. У неї два сини, 4 онуки і правнук.

Нагадаємо, шахраї за вами стежать: з картки "Приватбанку" вкрадено 46 тисяч гривень

Як повідомляв " Знай.ua", українець 10 років не дбав про дитину, згадав тільки після блокування рахунків: заплатив 250 тисяч боргу

Знай.ua писав, що потрібно знати про блокування рахунку: чи можуть банки списувати гроші без попередження