Автогаз в Україні подорожчав до 19 гривень. Разом із здорожчанням інших видів пального, продуктів харчування та комунальними послугами ціна на газ для авто нестримно підвищується, вганяючи українців у депресію.

Про подорожчання популярного виду палива стало відомо з повідомлення Консалтингової групи А-95, розміщеного на сайті «Мінфін».

Як зазначається, лише за минулий тиждень ціна зрідженого газу в мережах АЗС в середньому зросла на 16 копійок за літр, до 19,06 гривень за літр.

Скрін, "Мінфін"
Скрін, "Мінфін"

При цьому на автомобільних заправках WOG вартість автогазу підвищилася в середньому на 10 копійок за літр, до 19,68 гривень за літр.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Ціна автогазазу на станціях SOCAR зросла на 30 копійок зі літр, до 19,98 гривень за літр.

В консолідованій мережі автозаправок "Привата", якій належить найбільша кількість газових модулів, підвищили ціну на автогаз в середньому на 38 копійок за літр, до 18,32-18,33 гривень за літр.

Скрін, "Мінфін"
Скрін, "Мінфін"

На АЗС, що належать операторам "БРСМ-Нафта" та Motto, газ для авто подорожчав у середньому на 34 та 20 копійок за літр відповідно, до 19,31 гривень за літр та 19,25 гривень за літр.

Додамо, що динаміка невтішна – ще наприкінці серпня за літр автогазу просили 17,48 гривень за літр. З того часу ціна невпинно зростає.

Скрін, "Мінфін"
Скрін, "Мінфін"

Нагадаємо, отримують по 90 тисяч гривень на місяць і не платять до ПФУ: українці вимагають скасувати "податкові канікули" для багатих.

Як повідомляв "Знай.ua", як накрити стіл на Новий Рік 2022 до 1000 гривень: не тільки олів'є, мандарини і шампанське.

Знай.ua писав, в додатку "Дія" знайшли слабкі місця, кібкрексперт оцінив небезпеку для українців.